Teknoblog.com – ASUS, en büyük rakiplerinden HTC ile rekabet etmek için gelecek sene en az on tane akıllı telefon modeli çıkarmayı planlıyor. Bunlardan bazıları Windows Mobile ile, bazıları da Google Android ile çalışacak.
Çıkarılması planlanan cihazlarla ilgili ayrıntılı bilgi yok. Yine de bu yeni modellerin dokunmatik ekrana ve 3G desteğine sahip olması bekleniyor. ASUS 2008 yılında yedi tane yeni modeli piyasaya sürdü. Bu rakam geçen yıl koydukları 13-15 telefon hedefinin altında kaldı.
Günün Öne Çıkan Fırsatları
Braun BRHD425E Hd4.2 İyontec Difüzörlü Saç Kurutma Makinesi — %7 İndirim
Schafer Fit Fry XL 5 Lt Yağsız Fritöz — İndirim
TCL 27G64 Gaming Monitörü 27\" 180Hz QD-Mini LED — %3 İndirim
JBL Go4 Bluetooth Hoparlör, IP67 — %3 İndirim
Xiaomi Smart Band 9 Active — %4 İndirim
Roborock Q8 Max Pro Plus Akıllı Robot Süpürge — İndirim
REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir.
Teknoblog artık WhatsApp'taGünün en iyi teknoloji fırsatları ve kaçırmamanız gereken büyük haberler, telefonunuza gelsin.
Kanala Katıl

