Teknoloji

Asus ZenPad 3S 8.0 ile Android tablet pazarını beslemeyi sürdürüyor

asus zenpad 3s 8.0Tablet pazarındaki durağanlık son zamanlarda bir düşüşe dönüşmüş durumda. Ancak bu durum üreticileri yeni tabletler geliştirmekten alıkoymuş gibi görünmüyor. Asus ZenPad 3S 8.0 adını taşıyan yeni tabletiyle durmaya niyetinin olmadığını gösteriyor.

Şirketin Computex 2017’de görücüye çıkardığı tablet, geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen ZenPad 3 8.0 tabletin devamı niteliğini taşıyor. Bellek kapasitesinin artırılması ve cihazın kutusundan Android Nougat işletim sistemiyle çıkması, yeni tablet ve selefi arasındaki en somut farklar olarak göze çarpıyor.

ZenPad 3S 8.0’da Qualcomm Snapdragon 625 işlemci bulunuyor. Bu işlemciye 4 GB RAM eşlik ediyor. Dahili depolama alanı konusunda ise kullanıcılara 32 ve 64 GB olmak üzere iki farklı seçenek sunuluyor. Tablette 2048 x 1536 piksel çözünürlüğe sahip 7.9 inç ekran bulunuyor. 13 megapiksel arka kamerayı ise 5 megapiksel çözünürlüklü ön kamera tamamlıyor. Asus’un yeni tableti kutusundan Android 7.1 Nougat işletim sistemi yüklü olarak çıkacak.

Asus ZenPad 3S 8.0 için fiyat ve çıkış tarihi açıklamadı

Asus’un yeni tabletinin ne zaman piyasaya çıkacağı konusunda şimdilik bilgi verilmedi. Tabletin fiyat etiketinde yazacak rakam da şu an için bilinmiyor.

İLGİLİ HABERLER