Teknoloji

Asus ZenFone Max Pro Türkiye’de ön siparişe çıktı

Asus ZenFone Max serisindeki cihazlarıyla akıllı telefondan öncelikli beklentisi uzun bir pil ömrü olanlara ulaşmaya çalışıyor. Bu hedef doğrultusunda portföyünü sürekli olarak yeni cihazlarla genişleten şirket, bu modellerden biri olan ZenFone Max Pro’yu Türkiye’de ön siparişe çıkardı. Asus ZenFone Max Pro, 20 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında Hepsiburada‘dan 2 bin 399 TL karşılığında sipariş edilebilecek. Ön sipariş dönemi sonrasında telefonu almak isteyenlerin ise 2 bin 699 TL ödemesi gerekecek.

Asus ZenFone Max Pro, uzun pil ömrünün yanı sıra yüksek bir performans ve çift arka kamerayla da kaliteli bir fotoğraf deneyimi vadediyor. Çift SIM kart desteğine sahip telefonun kalbinde 1.8 GHz sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 636 yonga seti bulunuyor. 5000 mAh kapasiteli devasa pil ise ZenFone Max Pro’nun uzun süre boyunca şarja ihtiyaç duymayacağı anlamına geliyor.

asus zenfone max proAkıllı telefon kutusundan Android 8.1 Oreo yüklü olarak çıkıyor. Asus ZenFone Max Pro ile saf Android deneyimi vadediyor. Biyometrik güvenlik çözümü arayanlara ise hem yüz tanıma özelliği hem de parmak izi tarayıcısı sunuluyor. Parmak izi tarayıcısı, ZenFone Max Pro’nun arka panelinde bulunuyor.

Asus ZenFone Max Pro 6 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip. Üzerinde çentik bulunmayan ekran 2160 x 1080 piksel çözünürlük sunuyor. Akıllı telefonun Qualcomm Snapdragon 636 yonga setine ise 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Dahili depolama alanının üzerine microSD desteği sayesinde 2 TB daha eklenebiliyor.

ZenFone Max Pro’nun arkasında 13 ve 5 megapiksel çözünürlüklü iki kamera bulunuyor. İkinci kamera, pek çok telefonda olduğu gibi, “bokeh” efekti yaratmak için kullanılıyor. Telefonun önünde ise 8 megapiksel çözünürlüklü bir kamera yer alıyor.

Asus ZenFone Max Pro kullanıcılarına tek şarjla 20 saat boyunca çevrimiçi video izleyebilmeyi vadediyor. Oyun konusunda ise 10 saat boyunca kesintisiz oyun deneyiminin yaşanabileceği belirtiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER