Manşetler

Video: Asus ZenFone Live Kutusundan Çıkıyor

Asus’un ZenFone serisini bu yılın başlarında kazandırdığı giriş seviyesi Android telefonu ZenFone Live, 799 TL’lik özel kampanya satış fiyatıyla geçtiğimiz hafta içinde satışa sunulmuştu. Kampanya bitiminden sonra 899 TL’lik fiyatla satılmaya devam edilecek olan bu akıllı telefon test merkezimize de ulaştı. Detaylı inceleme çok yakında Teknoblog’da olacak, ancak öncelikle kutusunu açıyor ve içinden neler çıkıyor, birlikte bakıyoruz.

ZenFone Live, adından da anlaşılacağı üzere canlı yayın deneyimine odaklanan bir telefon. Beauty Live özelliği sayesinde kamera sadece kullanıcının yüzüne odaklanıyor. Ses sistemi de bu telefonla daha üst seviyede bir canlı yayın deneyimi yaşanmasına yardımcı oluyor. İki adet MEMS mikrofon sayesinde arka plan sesleri kısılıyor, böylelikle ön planda olan kişinin konuşmaları daha iyi şekilde anlaşılıyor.

Kutudan telefon dışında bir de DTS Headphone işbirliğiyle gelen kulaklık çıkıyor. Telefonun beş mıknatıslı ve 7.1 kanal hoparlörüyle yüksek bir ses deneyimi sunduğu belirtiliyor ki, incelemede bu ses deneyimiyle ilgili daha fazla yorum bulacaksınız.

İLGİLİ HABERLER