Teknoloji

Asus ZenFone 8 tanıtım etkinliği için geri sayım başladı

asus zenfone 8

Asus Zenfone 8 serisiyle ilgili detaylar son zamanlarda birkaç kez sızmıştı. Bu telefonun Flip ve Mini modeline sahip olduğu belirtilmişti. İkinci versiyonun 120Hz OLED ekranla geleceği ve Qualcomm Snapdragon 888 işlemciyle çalışacağı söyleniyor. ZenFone 8, Asus’un en yeni amiral gemisi serisi olacak. Şirketin web sitesindeki etkinlik tanıtımına göre bu telefon “performans açısından iddialı” olacak, ancak “kompakt boyutta” olacak.

Büyük etkinlik 16 gün sonra gerçekleşecek. 12 Mayıs 2021 Çarşamba günü, Türkiye saatiyle 20.00’de bu etkinlik yapılacak. Çok fazla detay bulunmasa da, bazı bilgiler su yüzüne çıktı. Asus henüz ancak bazı detaylar ortaya çıktı. Normal bir Asus ZenFone 8 modelinin yanı sıra Mini, Pro ve Flip dahil olmak üzere, duyurulacak bir dizi çeşit olabilir.

Bu modellerden Mini hakkında bazı bilgiler var. Bunun 5,9 inç 120 Hz OLED ekranla geleceği söyleniyor. Ayrıca 2400 × 1080 HD+ çözünürlük ve 64MP Sony IMX686 ve Sony IMX663 kamera sistemi sunabilir. Normal model ise, Full HD+ çözünürlüğe sahip 6.67 inç büyük bir Samsung OLED ekranla gelebilir.

Asus en son ROG Phone 5 modelini tanıtmıştı. Asus ZenFone 8 serisi de bu oyun odaklı amiral gemisi telefon modelini takip edecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER