Teknoloji

Asus ZenFone 8 sızıntısı üç farklı modeli gösteriyor

asus zenfone 8
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Asus ZenFone 8 serisinin bu yıl içinde kullanıcılarla buluşması bekleniyor. XDA Developers tarafından paylaşılan yeni bir sızıntı, ZenFone 8 serisiyle ilgili ilk detayları görmeyi sağlıyor.

Serideki telefonların ekran boyutları 5.9 inç ila 6.69 inç arasında değişecek. ZenFone 8 Mini ismiyle resmiyet kazanması beklenen en küçük ekranlı model “Sake” kod adı ve ASUS_I006D model numarasıyla anılıyor. Pro versiyon olması öngörülen model ise “Picasso” kod adı ve ASUS_I004D model numarasına sahip. Tüm modellerde OLED panel bulunuyor. 120 Hz yenileme hızı ve Full HD+ panellerin özellikleri arasında sayılıyor.

Yeni Asus ROG Phone 5’in kernel kodunda ise “Vodka” kod adlı ve ASUS_I007D sürüm numaralı yeni bir cihazın izine rastlandı. Her üç modelin de kalbinde Qualcomm Snapdragon 888 işlemci yer alıyor. ZenFone 8 Mini’de 64 megapiksel Sony IMX686 sensörün ana kamera görevini üstleneceği belirtiliyor. Sony IMX663 ve başka bir sensörün daha telefonun kamera sisteminde bulunması bekleniyor.

Zenfone 8 Pro’nun kamera sistemine dair bilinenler ise daha fazla. 64 megapiksel Sony IMX686, 12 megapiksel Sony IMX363, 24 megapiksel OmniVision OV24B1Q ve 8 megapiksel OmniVision OV08A sensör telefonda kullanıcıları bekliyor. Seride Asus ZenFone 8 Flip adını taşıyacak bir telefonun bulunabileceğini gösteren bir Google destek belgesi de ortaya çıksa da, henüz bunun dışında başka bir işaret bulunmuyor.

İLGİLİ HABERLER