Teknoloji

Asus Zenfone 8’in Avrupa fiyatları internete sızdı

asus zenfone 8

Asus Zenfone 8, bugün gerçekleştirilecek çevrimiçi etkinlikte resmen gözler önüne çıkacak. Zenfone 8’in tasarımını ve temel özelliklerini gösteren sızıntılar geçtiğimiz haftadan bu yana internette dolaşıyor. Tanıtıma sayılı saatler kalmışken, akıllı telefonun fiyatlarını gösteren yeni bir sızıntı ortaya çıktı.

Söz konusu sızıntı, Zenfone 8’in standart versiyonunun Avrupa fiyatlarını gösteriyor. Buna göre, telefonun 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip versiyonu 700 avro karşılığında satılacak. 256 GB depolama alanı isteyenlerin ise 750 avro ödemesi gerekecek. Telefonun 16 GB RAM ve 256 GB depolama alanına sahip versiyonunun fiyat etiketinde ise 800 avro yazacak.

Dönem kamera mekanizmasına sahip olması beklenen Zenfone 8 Flip’in fiyatları konusunda ise henüz ortada somut bir bilgi bulunmuyor. Zenfone 8 serisinin Hindistan’daki mevcut koşullar nedeniyle ilk etapta bu ülkede satışa sunulmayacağı da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Standart Asus Zenfone 8, Qualcomm Snapdragon 888 işlemci ve Full HD+ çözünürlüklü 5.92 inç ekranla gelecek. Zenfone 8 Flip’te ise ekranın büyüklüğü 6.67 inçe çıkacak. Snapdragon 888 işlemciyse varlığını koruyacak.

İLGİLİ HABERLER