Teknoloji

Asus Zenfone 7 Pro’nun Avrupa satış fiyatı için ilk iddia

asus zenfone 7 pro

Asus, yeni Zenfone 7 serisini 26 Ağustos’ta tanıtmaya hazırlanıyor. Seride standart ZenFone 7’nin yanı sıra Pro versiyonun da bulunması bekleniyor. İddialara göre, Asus Zenfone 7 Pro Snapdragon 865 Plus işlemciyle gelecek. Zenfone 7’de ise Snapdragon 865 bulunacak.

Ünlü duyumcu Roland Quandt’a göre, Zenfone 7 Pro Avrupa’da 550 avro karşılığında satılacak. Bu versiyonda Snapdragon 865 Plus’a 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanı eşlik edecek.

Quandt, 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip versiyon içinse 500 avro ödemenin gerekeceğini ifade etti. Bu versiyonda da yine Snapdragon 865 Plus’ın bulunması bekleniyor. Ancak Snapdragon 865 Plus’ın yanında 6 GB RAM’in de biraz tuhaf göründüğünü belirtmek gerekiyor. Telefonun pil kapasitesinin ise 5000 mAh olması bekleniyor.

Geekbench’in benchmark testinden geçen Asus I002D model numaralı cihazın ise Zenfone 7 olduğu düşünülüyor. Benchmark testine göre, cihazda Snapdragon 865 işlemci bulunuyor. Ancak bunun Plus versiyon olup olmadığı konusunda kesin bir şey söylemek şu an için mümkün değil. 8 GB RAM ve Android 10 işletim sistemi de benchmark testi sonuçlarında görülenler arasında bulunuyor.

asus zenfone 7Asus Zenfone 7 ve Zenfone 7 Pro hakkındaki yeni detayları tanıtım etkinliği yaklaştıkça görmek sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER