Teknoloji

Asus Zenfone 7’nin özellikleri sızıntılar sayesinde netleşiyor

asus zenfone 7 pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Asus Zenfone 7 serisi hakkındaki dedikodular bu hafta itibarıyla iyiden iyiye ivme kazanmış durumda. Dedikodu değirmenine sürekli olarak yenileri eklenirken, sızıntılar da telefonlara dair bazı detayları şimdiden gösteriyor. Bunların en yenisi Zenfone 7’nin teknik özellikleri hakkında daha net bir fikir edinmeyi sağlıyor.

Avrupalı bir perakende zincirinin veri tabanında serinin her iki üyesi de ZS670KS model numarasıyla görüldü. Snapdragon 865 işlemcili Zenfone 7’de 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanının bulunacağı da bu sızıntı sayesinde bir nevi onay almış oldu.

Avrupa kaynaklı sızıntılara göre, Zenfone 7’nin satış fiyatı 505 avro olacak. Plus versiyon içinse 550 avro civarı bir meblağ ödemek gerekecek. Zenfone 7’nin 5000 mAh kapasiteli pille geleceği de bu sızıntının gösterdikleri arasında bulunuyor.

Zenfone 7 için resmi onay süreci de devam ediyor. Akıllı telefon Tayvan’da NCC tarafından onaylandı. Cihazda 6.4 inç Full HD+ çözünürlüklü ekran bulunacak. Bu ekranın yenileme hızının 60Hz olacağı söyleniyor. Akıllı telefonda ana kamera görevini 64 megapiksel çözünürlüklü Sony IMX686 sensörün üstleneceği, eşlik edecek kameralardan birisinin de 12 megapiksel ultra geniş açılı Sony IMX363 olacağı belirtildi.

Asus Zenfone 7 serisi 26 Ağustos itibarıyla resmen gözler önüne çıkacak.

İLGİLİ HABERLER