Teknoloji

Asus ZenFone 4 19 Ağustosta tanıtılacak

asus zenfone 4Asus ZenFone ailesinin en yeni üyesi ZenFone 4’ün tanıtım tarihini açıkladı. Akıllı telefon 19 Ağustos itibarıyla resmen gözler önüne çıkacak. Asus ZenFone 4 tanıtım etkinliği Filipinler’de gerçekleştirilecek.

Asus’un tanıtım etkinliği için gönderdiği davetiye, akıllı telefonda çift arka kameralı sistem ve daha gelişmiş sensörlerin bulunduğu iddialarını destekliyor. ZenFone 4 serisinin bir üyesi, ZenFone 4 Max ismiyle Rusya’da şimdiden satılıyor. Çift arka kamera taşıyan ZenFone 4 Max’te Qualcomm Snapdragon 430 veya 425 işlemci bulunuyor. Asus’un gerçekleştireceği etkinlikte bu telefonu diğer pazarlar için yeniden tanıtabileceği veya benzer bir cihazı gözler önüne çıkarabileceği söyleniyor.

ZenFone 4’ün Rusya’da hâli hazırda satışta olan ZenFone 4 Max’e benzer bir ürün olması muhtemel görünüyor. Asus’un pazarlama sorumlusu Marcel Campos ise Instagram üzerinde “ZenFone X” etiketiyle bazı fotoğraflar paylaşıyor. Campos, telefonun özellikle geniş karelerde nasıl bir performans sergilediğini göstermeye çalışıyor.

Asus ZenFone 4 fotoğraf konusunda makul bir performans sergileyecek gibi görünüyor

Campos’un paylaştığı fotoğraflar orta segment bir Android telefon için kötü görünmüyor. Asus daha önce de ZenFone 3 Zoom ile çift arka kameralı bir sistemi uygun bir fiyat karşılığında kullanıcılara sunmuştu. Yeni ZenFone 4’ün kamera konusunda neler getireceğini tam anlamıyla görmek yakında mümkün olacak.

İLGİLİ HABERLER