Manşetler

Asus ZenFone 3 USB Type-C ile gelecek

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

asus zenfone 3

Asus’un gelecek aylarda düzenlenecek Computex fuarında ZenFone 3 ve ZenFone 3 Deluxe akıllı telefonlarını çıkarması bekleniyor. Red Dot 21 adlı tasarım sitesi sayesinde bu telefonların neye benzeyeceğini görme şansını elde ediyoruz.

Listelemelere göre Asus ZenFone 3’ün çizimlerinde önde ve arkada kavisli 2.5D ekran yer alıyor. USB Type-C bağlantısı, parmak izi okuyucusu, önde LED flaş ve arkada lazer otomatik odak sistemi bulunuyor. Ayrıca taslak çizimde arkada güç butonu da dikkat çekiyor. Bu buton muhtemelen parmak izi sensörü de barındıracak.

ZenFone 3 Deluxe hakkında konuşacak olursak, bu cihaz da tamamen metalden yapılmış bir telefon olacak, ön tarafında fiziksel ana ekran tuşu bulunacak. Cihaz hakkında fazla bir bilgi verilmiyor, ancak geleneksel plastik anten şeritlerinden vazgeçilecek gibi görünüyor.

asus zenfone 3

Asus’un bu beklenen ZenFone 3 telefonlarıyla ilgili olarak ilerleyen haftalarda daha fazla gelişmeye tanık olabiliriz. Bunlarla ilgili detayları da her zaman olduğu gibi yine Teknoblog’da bulacaksınız.

İLGİLİ HABERLER