Manşetler

Asus Zenfone 3 ailesine Zenfone 3 Laser ve Zenfone 3 Max eklendi

asus zenfone 3
asus zenfone 3
Görsel: Techrum

Asus Zenfone 3 ailesi geçtiğimiz mayıs ayında Zenfone 3, Zenfone 3 Deluxe ve Zenfone 3 Ultra modelleriyle tanıtılmıştı. Şimdi bu aileye Zenfone 3 Laser ve Zenfone 3 Max modelleri de eklendi.

Vietnam’da düzenlenen özel bir etkinlikte duyurulan bu yeni cihazların şimdilik elde sadece etkinlikte paylaşılmış sunum fotoğrafları bulunuyor. Asus henüz bu yeni modellerin resmi basın görsellerini paylaşmadı.

Zenfone 3 Laser’ın geçen yılın ortalarında çıkan Zenfone 2 Laser modelinin takipçisi olduğu açık şekilde görünüyor. Görünüşe göre bu cihazın teknik özellikleri ve tasarımında önemli iyileştirmeler yapılmış. 0.03 saniyede netleme yapabilen ultra hızlı, ikinci nesil lazer otomatik odak sistemine sahip olan, 13 megapiksel PixelMaster 3.0 kamera Sony IMX214 sensörü de barındırıyor. Kamerada elektronik görüntü sabitleme sistemi ve renk düzeltme sensörü de mevcut.

7.9 mm. kalınlıklı metal gövdeye sahip olan Zenfone 3 Laser’da 5.5 inç, 1080p dokunmatik ekran, 2.5D ekran camı, 4 GB RAM, 32 GB dahili hafıza, parmak izi okuyucusu gibi başlıca özellikler bulunuyor. Vietnam’da bu telefon 5 milyon 990 bin Vietnam dongu (yaklaşık 778 TL) fiyat etiketiyle satılacak.

asus zenfone 3
Görsel: Techrum

Zenfone 3 Max ise 4100 mAh kapasiteli pil barındırmasıyla dikkat çekiyor. Ne var ki, ilk Zenfone Max modelinin barındırdığı 5000 mAh kapasiteli pilin altında kalıyor. Bu telefon da metal gövdeye sahip. 5.2 inç IPS LCD dokunmatik ekran, 3 GB RAM, 32 GB dahili hafıza, parmak izi okuyucusu gibi özellikler de Zenfone 3 Max’te toplanmış. Bu telefon da 4 milyon 490 bin Vietnam dongu (yaklaşık 649 TL) fiyat etiketiyle söz konusu ülkede satılacak.

Asus’un bu telefonları Vietnam dışında da satmasını bekliyoruz. Muhtemelen Türkiye de bu ülkeler arasında yer alacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER