Manşetler

Asus ZenFone 3 Go MWC 2017’de tanıtılabilir

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

asus zenfone 3 goÖnümüzdeki hafta itibarıyla kapılarını resmen açacak 2017 Mobil Dünya Kongresi (MWC 2017) için geri sayım devam ediyor. Etkinlikte pek çok akıllı telefon gözler önüne çıkacak. Asus da MWC 2017’yi boş geçmeyecek gibi görünüyor. Tayvanlı şirket, ZenFone 3 ailesini genişletmeyi sürdüreceğe benziyor. İtalya kaynaklı bir sızıntı, Asus ZenFone 3 Go hakkında ilk işaretleri almayı sağlıyor.

Sızıntıya göre, akıllı telefonda 720p çözünürlüklü 5 inç ekran bulunacak. Cihazın Qualcomm Snapdragon 410 işlemcisine ise 2 GB RAM’in eşlik edeceği söyleniyor. 13 megapiksel arka kamera ve 5 megapiksel ön kamera da akıllı telefonun bileşenleri arasında sayılıyor.

Sızıntıda yer alan görsel ise ZenFone 3 Go’nun tasarımı hakkında da fikir sahibi olmayı sağlıyor. ZenFone 3 ailesinin müstakbel üyesi, metal bir kasaya ve “standart ama şık” olarak nitelenebilecek tasarımıyla dikkat çekiyor. Görselde Asus’un Facebook ve YouTube üzerinden canlı yayın özelliklerini vurgulaması da ayrıca göze çarpıyor.

Asus ZenFone 3 Go fiyatıyla cep yakmayacak

Asus’un yeni akıllı telefonunun Asya’da 160 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulması bekleniyor. Şirketin bu fiyat politikasını Asya’nın dışına taşıyıp taşımayacağı konusunda henüz bir işaret bulunmuyor. Konuya dair detayları öğrenmek içinse önümüzdeki haftaya kadar sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER