Teknoloji

Asus Zenfone 3 Deluxe Snapdragon 821 ile de gelecek

asus zenfone 3 deluxe

snapdragon 821Qualcomm’un Snapdragon 820 yongası aralarında Samsung Galaxy S7 ve S7 edge’in bazı ülkelerde satılan versiyonlarının, LG G5’in ve HTC 10’un bulunduğu birçok yeni telefonda yer alıyor. Görünüşe göre, Qualcomm’un elinde bu güçlü yonganın biraz daha güçlü bir versiyonu var.

Snapdragon 821, 2.3 GHz’lik saat frekansına çıkabiliyor ve GizmoChina’nın haberine göre Asus Zenfone 3 Deluxe ile birlikte ilk kez tüketicilere ulaştırılacak. Sızan bir belgeye göre Deluxe’un 821’li versiyonu da çıkacak. Snapdragon 821, 820’ye göre 150 MHz, ya da diğer bir deyişle yüzde 7 daha hızlı çalışabiliyor.

Bu küçük özellik güncellemesi Qualcomm’un yongalarını altı aylık aralıklarla güncelleme döngüsüne uygun düşüyor. Ayrıca ilerleyen aylarda beklenen Snapdragon yonga güncellemelerinin de başlangıcı sayılabilir. Bu arada PhoneArena sitesi LeEco’nun en yeni telefonlarının Snapdragon 823 yongasıyla gelebileceğini öne sürüyor. O telefonların da bu ay içinde düzenlenecek MWC Shanghai fuarında görücüye çıkması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER