Manşetler

Asus ZenFone 2’nin 256 GB kapasiteli versiyonunu duyurdu

asus-zenfone-2-deluxe-special-edition-240815-1

Asus ZenFone 2 orta segment Android telefonlarının yıldızlarından. Ortanın üstü profile sahip teknik özellikleri 1500 TL altı fiyattan, üstelik şık bir tasarımla sunan ve üst sınıf Android telefonlara düzgün bir alternatif teşkil eden bu cihazın en fazla 64 GB dahili hafızaya sahip versiyonu bulunuyor.

Akıllı telefonunuzda 256 GB’lık dahili hafızanın bulunmasını ister miydiniz? Bu bir Asus ZenFone 2 olsaydı, nasıl olurdu? Asus bunu düşünerek Asus ZenFone 2 Deluxe Special Edition versiyonunu duyurdu. Bu özel Android telefonu 256 GB gibi devasa bir dahili depolama alanına sahip.

asus-zenfone-2-deluxe-special-edition-240815-2

Karşılaştırmayı sevenler için bir örnek verecek olursak, 256 GB Apple’ın başlangıç seviyesi iPhone’unda sunulan 16 GB’lık dahili alanın tam 16 katına denk geliyor. Asus ZenFone 2’nin içerideki 256 GB’lık dahili alanın sağladığı çekicilik, dışta da arka yüze yerleştirilen poligonal desenle tamamlanıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Asus ZenFone 2 İncelemesi

Asus ZenFone 2’nin bu özel üretim versiyonu ilk olarak Brezilya’da tanıtıldı. Telefonun Türkiye taraflarına gelip gelmeyeceğini bilmiyoruz, ancak ülkemizde ZenFone 2’ye ve yüksek depolama alanına olan ilgi, ZenFone 2 Deluxe Special Edition’ın satışa uygun olduğu ülkelerden birisinin de Türkiye olduğunu düşünmemize neden oluyor.

İLGİLİ HABERLER