Teknoloji

Asus Zenfone 2 Deluxe Special Edition şıklık ve daha fazla alan arayanlar için

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

asus-zenfone-2-deluxe-091115

Asus Zenfone 2 2015 yılının en çok ilgi çeken orta segment Android telefonlarından bir tanesi oldu. Bu yılın başında CES 2015’te ilk kez gösterime sunulan bu Intel Atom işlemcili Android telefonunun geçtiğimiz yaz başında Türkiye piyasasıan da giriş yaptığını gördük.

Ekran boyutundan RAM miktarına, pil kapasitesinden dahili hafıza miktarına Asus, Zenfone 2 ailesinin farklı türlerini piyasaya sürdü. Haziran ayında orijinal Zenfone 2’yi piyasada gördükten sonra sonbaharda da 5, 5.5 ve 6 inç ekranlı Zenfone 2 Laser ailesi ürünlerle tanışmıştık.

Ancak Asus’un Zenfone 2 çeşitlendirmesi burada bitmiyor. Geçtiğimiz eylül ayındaki IFA fuarında hakkında ilk bilgilerin duyulduğu Zenfone 2 Deluxe Special Edition nihayet dünya çapında piyasaya çıkışını gerçekleştiriyor. Asus’un 128 GB veya 256 GB kapasiteli seçeneklerle sunduğu Zenfone 2 Deluxe Special Edition, 128 GB kapasiteli modeliyle ABD’de şansını aramak için yola çıktı. Hem şık bir telefon hem de yüksek depolama kapasitesi isteyen ABD’deki tüketiciler için Zenfone 2 Deluxe Special Edition çekici bir cihaz olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Asus Zenfone 2 İncelemesi

ABD’de satışa sunulacak ve 128 GB kapasiteye sahip olacak Asus Zenfone 2 Deluxe Special Edition’ın microSD kart yuvasıd a bulunuyor. Böylelikle cihazın saklama alanını daha da artırmak mümkün oluyor. Asus, telefonun en fazla 64 GB’ye kadar kapasiteye sahip kartları desteklediğini belirtiyor. Bu da Asus Zenfone 2 Deluxe Special Edition kullanıcılarının toplamda 192 GB’lık potansiyel depolama kapasitesine sahip olacakları anlamına geliyor.

Asus, Zenfone 2 Deluxe Special Edition modelini sadece yüksek depolama kapasitesiyle donatmakla kalmıyor, aynı zamanda bu telefonu metalik görünümlü veya karbon fiber tarzında arka kapak seçenekleriyle sunuyor. Ayrıca telefonun yazılımında da bazı oynamalar yapılmış, böylelikle ekran üstündeki unsurlara telefonun görünümünü tamamlayacak şekilde kırmızı tonlar kazandırılmış.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Asus Zenfone 2 Laser İncelemesi

Asus Zenfone 2 Deluxe Special Edition’ın diğer teknik özelliklerine bakıldığında daha önce satışa sunulan üst sınıf Zenfone 2 modellerinden çok farklı olmadığı görülüyor. 5.5 inç, 1920 x 1080 piksel çözünürlüklü Full HD ekran, 4 GB RAM, 2.3 GHz dört çekirdekli Intel Atom işlemci, 3000 mAh kapasiteli pil, 13 megapiksel arka kamera, 5 megapiksel ön kamera bu telefonun başlıca teknik özellikleri arasında yer alıyor.

Asus Zenfone 2 Deluxe Special Edition’ın ABD satış fiyatı 400 dolar olarak belirlenmiş. Bu, 64 GB kapasiteli ve Deluxe olmayan normal Zenfone 2 modeline göre 100 dolar daha yüksek bir fiyattan satıldığı anlamına geliyor. Asus Zenfone 2 Deluxe Special Edition modelinin Türkiye’ye gelip gelmeyeceği henüz netleşmiş değil.

İLGİLİ HABERLER