Teknoloji

Asus Zenfone 10’un fiyatını yanlışlıkla sızdırdı

asus zenfone 10

Asus Zenfone 9 geçtiğimiz yıl temmuz ayında tanıtılmıştı. Şirketin bu yıl da söz konusu telefonun takipçisini temmuz ayında duyurması bekleniyor. Asus Zenfone 10’un tanıtımı konusunda resmi bir açıklama gelmese de, Tayvanlı şirket telefonun fiyatını yanlışlıkla sızdırdı.

Zenfone 10’un kamerasının kör testi ve bilgi toplamak için internet sitesinde bir sayfa kuran Asus, teste katılanların Zenfone 10 piyasaya çıktıktan sonra bu telefonu kazanma şansına sahip olduğunu belirtti. Bu promosyonun şartlarına ve koşullarına bakıldığında telefonun yaklaşık perakende değerinin 749 dolar olduğu görülüyor.

Asus kazananlara Zenfone 10’un hangi konfigürasyonunun hediye edileceği konusunda bilgi vermedi. Dolayısıyla 749 doların baz modelin mi yoksa başka bir versiyonun mu fiyatı olduğu belirsizliğini koruyor.

Asus Zenfone 10 Snapdragon 8 Gen 2 işlemciyle gelecek

Bu noktada Zenfone 10’un kısa süre önce Geekbench’in veri tabanında görüldüğünü belirtmekte de fayda var. Test sonucuna göre telefonda Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemci, 16 GB RAM ve Android 13 işletim sistemi bulunuyor.

Söylentilere göre, Asus Zenfone 10 6.3 inç büyüklüğünde 120 Hz AMOLED ekranla gelecek. Dahili depolama alanı seçenekleri 256 GB’a kadar uzanacak. Ana kamera görevini ise optik görüntü sabitleme özellikli 200 megapiksel kamera üstlenecek. IP68 dayanıklılık sertifikası, 67W şarj destekli 5000 mAh pil ve üç renk seçeneği de telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

İLGİLİ HABERLER