Manşetler

Asus VivoTab Note 8 tablet Wacom dijital kalemle birlikte geliyor

Wacom Stylus destekli bir Asus tabletinin çıkacağı uzun zamandır dillendiriliyordu. Ancak Asus’un CES basın toplantısında bundan pek bahsedilmedi. Ne var ki, Asus toplantı geçtikten sonra böyle bir ürünün varlığını doğruladı ve çok yakında piyasaya sunulacağını kaydetti.

asus-vivotab-note-8-wacom-080114Asus VivoTab Note 8 olarak adlandırılan 8 inç ekranlı Windows 8.1 tablet 1000 farklı basınç hassasiyet seviyesine sahip olan Wacom Digitizer Stylus kalem sistemiyle birlikte gelecek. Kalem kullanılmadığı zaman tabletin altında yer alan bir yuvada muhafaza edilecek ve kolaylıkla yerinden çıkarılabilecek.

VivoTab Note 8’de Intel Bay Trail Atom Z3740 yongaset ve 2 GB RAM bulunacak. 32 GB dahili hafıza 64 GB’ye kadar destekli microSD kart yuvası sayesinde daha da artırılabiliyor. Asus’un söylediğine göre tek bir şarjla 8 saate kadar çalışabilen bu ürün ince ekran çerçevesi sayesinde tek elle de rahatlıkla kullanılabiliyor.

Asus, tabletin donanım ve yazılımındaki mükemmelliği SonicMaster ses teknolojisiyle destekliyor. Asus’un söylediğine göre VivoTab 8’in ses kalitesi beklenenin çok daha üstünde olacak.

VivoTab Note 8’in şubat ayında 1000 TL’ye yakın bir fiyattan yurt dışında piyasaya sunulması bekleniyor.

İlgili >> Pocket-lint

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER