Teknoloji

Asus VivoBook S serisine yedinci nesil Intel Core i7 işlemcili yeni bir model

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

asus vivobook s s510

Asus S510 adlı yeni bir VivoBook S modelinin çıkışını gerçekleştirdi. Yedinci nesil Intel Core i7 işlemciye sahip olan bu bilgisayar Windows 10 ile çalışıyor. Görünüş itibarıyla MacBook Air’ın tıpatıp aynısı gibi görünüyor. 7.8 mm. kalınlıklı bir gövdeye sahip olan bu bilgisayar yaklaşık 1.5 kilogramlık ağırlığıyla çoğu yere rahatlıkla taşınacaktır.

Asus VivoBook S S510’un teknik özelliklerine baktığımızda; 15.6 inç, 1920 x 1080 piksel Full HD ekran, Intel Core i7-7500U veya i7-7200U işlemci seçenekleri, 8 GB RAM gibi başlıca özellikleri görüyoruz. Seçilen modele bağlı olarak 1 TB’ye kadar depolama alanı da sunuluyor.

Portlar bakımından da zengin olan bu dizüstü bilgisayarda USB-C, USB Type-A, USB 3.0, HDMI, kulaklık jakı bulunuyor. SD kart okuyucusunun da mevcut olduğu bilgisayarda Windows 10 Home yüklü olarak geliyor.

Yurt dışında 700 dolardan başlayan satış fiyatına sahip olan dizüstü bilgisayarın fiyatı, seçilen işlemci ve depolama alanı seçeneğine bağlı olarak 800 dolara kadar çıkıyor. Yurt dışında Asus’un web sitesi başta olmak üzere çeşitli perakende mağazalarında satışa çıkan bu dizüstü bilgisayarın Türkiye’ye de gelmesini bekleyebiliriz.

Asus, VivoBook S serisini bu yılın Computex fuarında çıkarmıştı. O zamanlar tek bir model çıkmıştı ve incelemelere bakıldığında ekranın görsel açıdan yüksek bir kalite sunmadığı belirtilmişti. Buna rağmen hem sahip olduğu optimum teknik özellikleri hem de ergonomik tasarımı bu seriyi epey çekici kılıyor.

İLGİLİ HABERLER