Teknoloji

ASUS ve Amazon’dan Kindle işbirliği

ASUS’un yurtdışındaki en büyük satış kanallarından bir tanesi Amazon.com. Amazon’un da PC’lere özel bir Kindle uygulaması var. Bu iki durumu birleştirince neden Kindle PC uygulaması ASUS’un bilgisayarlarında yüklü olarak sunulmuyordu şeklinde bir soru akıllara gelebilir. Bu ikili de sormuş olmalı ki, böyle bir ortak adım attılar.

Aralarında Eee PC 1005PE ve UL30 gibi seçkin ASUS dizüstü bilgisayarları Amazon’un e-kitap uygulaması üstünde yüklü şekilde satılacak. Önceden yüklü gelen yazılımların pek de hayranı sayılmayız, ancak burada bahsettiğimiz adım ASUS’un özellikle döndürülebilir ekranlı tablet bilgisayarlarında yararlı sonuç verecek bir potansiyele sahip. Yayınlanan basın bültenine göre bu işbirliği sadece Amazon.com üzerinden satılacak ürünleri kapsıyor. Bakalım bu adımın devamı gelecek mi? ASUS’un çıkaracağı söylenen Eee Pad tablet bilgisayarda da Amazon’un benzer bir uygulaması yüklü olarak gelecek mi?

ASUS’un tablet bilgisayarını gelecek hafta başlayacak Computex’te tanıtması bekleniyor. Haftaya daha ayrıntılı gelişmeleri sizlere aktaracağız, şimdilik aşağıdaki bağlantıda bulunan basın bülteninden Amazon-ASUS işbirliği hakkında bilgi alabilirsiniz.

İlgili – Engadget

İLGİLİ HABERLER