Teknoloji

ASUS Transformer Prime’ın 3G versiyonunu çıkarmayı planlamıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

ASUS, bu ayın başında ortaya çıkan ürün yol haritasında yer almasına karşın, Transformer Prime’ın 3G destekli versiyonunu çıkarma konusunda herhangi bir plana sahip değil. Focus Taiwan sitesinin iddiasına göre ASUS mevcut yol haritasında bu tarz bir ürünün olmadığı şeklinde açıklama yaptı. Ne var ki, gelecekte Transformer ailesinin altında çıkacak yüksek profilli cihazların 3G versiyonlarının bulunacağı bilgisi verildi.

ASUS Transformer serisinde şu anda üç model bulunuyor. Geçen yılın başlarında tanıtılan ve yaz aylarında Türkiye’de de piyasaya sürülen orijinal Transformer da 3G versiyonu yer alıyor. Geçen yılın sonlarına doğru çıkan Transformer Prime ve geçen hafta tanıtılan 1080p ekranlı Transformer Prime TF700T ise Wi-Fi üzerinden internete çıkıyor. ASUS’un yapmış olduğu açıklamada yer alan “gelecek ürünler” tabiri ASUS Transformer ve Transformer Prime ürünlerinin başarılı bulunduğunu gösteriyor.

Geçtiğimiz aralık ayında, ASUS Almanya merkezinden bir açıklama gelmiş, Transformer Prime’ın UMTS/HSPA destekli bir versiyonunu sunulmayacağı belirtilmişti. Buna neden olarak 3G destekli tabletlere gelen talebin düşük olması gössterilmişti.

İlgili – Focus Taiwan

İLGİLİ HABERLER