Teknoloji

ASUS Transformer Prime için söz verilen ara güncelleme geldi

ASUS Transformer Prime hafta başında verilen söz doğrultusunda çeşitli şikayetlere derman olacak ve yenilikler sunacak ara güncellemeyi almaya başladı. Her ne kadar bu güncelleme Android 4.0.4’e geçiş olmasa da, birçok kullanıcı arayüzü ve uygulama iyileştirmesini barındırdığını söyleyebiliriz.

Yapılan değişiklikler arasında bildirimleri kilit ekranından yönetme, Vibe içerik portalı ve oynatıcısı için yeni bir kullanıcı arayüzü ve daha fazla servis, tabletin HDMI çıkışında yapılan iyileştirmeler bulunuyor. Ayrıca artık bildirim çubuğunun herhangi bir uygulamada gezinirken veya oyun oynarken kilitlemek mümkün. Bu sayede yanlışlıkla ekranın ilgili yerine dokunan parmağınızın bildirim çubuğunu açması ve bunun sonucunda oyununuzun veya yaptığınız işin yarım kalması engellenmiş olacak. Öte yandan USB Ethernet adaptörü ve Ad-Hoc desteği de yenilikler arasında yer alıyor.

Güncellemeyle geleceği söylenen özelliklerden bir tanesi olan Yüz Tanıma Kilidinin ise hâla eksik olduğu belirtiliyor. Halbuki ASUS İtalya birimi bu özelliğin de geleceğini söylemişti. ASUS’tan konuyla ilgili olarak yapılmış bir açıklama yok.

İlgili – Facebook (ASUS UK)

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER