Teknoloji

Asus Transformer Book Duet hem Windows hem de Android ile çalışmaya izin veriyor

Asus CES 2014’te 13.3 inç ekranlı, hem Windows hem de Android ile çalışan hibrit bir cihaz da tanıttı. Hem dizüstü bilgisayar hem de tablet gibi kullanılabilen Transformer Book Duet TD300, geçtiğimiz haziranda tanıtılan Transformer Book Trio’nun taşınabilir versiyonu olma özelliği taşıyor.

asus-transformer-book-duet-td300-070114Dizüstü bilgisayar kullanmak isteyenler makine için klavye işlevi gören yerleştirme istasyonunu kullanarak bunu gerçekleştirebilirler. Bu durumda Intel Core işlemci,  1 TB kapasiteli disk, Ethernet, USB ve HDMI gibi özelliklere de kavuşuluyor. Sadece tablet parçasına baktığımızda  Transformer Book Duet 1080p, 1920 x 1080p piksel çözünürlüklü ekran, Intel Core i7 işlemci, 4 GB RAM, 128 GB kapasiteli SSD gibi özellikler içerdiğini görüyoruz.

Asus, Windows 8.1 ile Android 4.1 arasında tek bir tuşa dokunarak dört saniye içinde geçiş yapılabildiğine dikkat çekiyor. Android’in Windows üstünde veya Windows’un Android üstünde çalışması gibi bir durum değil, iki işletim sisteminin tek bir makinede bağımsız çalışması gibi bir durum söz konusu.

İlgili >> Asus

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER