Eğlence

Asus ROG Royal Bandits espor kulübünün teknoloji ana sponsoru oldu

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:
asus rog royal bandits
Görsel: Asus

Asus Türkiye’de espor’un gelişmesine katkılarını sürdürüyor. Asus Republic of Gamers (ROG) markası altında Royal Bandits espor kulübünün teknoloji ana sponsoru oldu. Yıla CS: GO, Hearthstone ve League of Legends takımlarıyla iddialı bir giriş yaptığı belirtilen kulubün ROG ile gerçekleştirdiği iş birliği, İstanbul’da, Grand Pera’da düzenlenen özel bir etkinlikle birlikte duyuruldu.

Daha önce Republic of Gamers Üniversite Ligi, BAU eSports gibi sponsorluklarla adından söz ettiren Asus ROG, bu kez Türkiye’de espor dünyasının en hızlı büyüyen takımlarından biri olarak gösterilen Royal Bandits espor kulübüne teknoloji sponsoru olarak bu takımın şampiyonluk yolundaki en büyük destekçisi oldu. Royal Bandits CS: GO ve League of Legends oyuncuları ile espor tutkunları etkinlikte bire bir karşılaşmalar yaptı.

Transfer döneminde yaptığı yatırımlarla konuşulan Royal Bandits’in, ligin en iddialı kadrosu ile League of Legends şampiyonluğuna oynadığı belirtiliyor. Ağustos 2016’da kurulan kulüp; CS: GO, Hearthstone ve League of Legends takımlarıyla iddiasını sürdürüyor.

İLGİLİ HABERLER