Teknoloji

Asus ROG Phone 7 serisinin tasarımı resmi kayıtlarla ortaya çıktı

asus rog phone 7

Asus ROG Phone 7 serisi 13 Nisan’da gözler önüne çıkacak. Tanıtım için geri sayım devam ederken serinin üyeleri ROG Phone 7 ve ROG Phone 7 Pro, Tayvan’ın Ulusal İletişim Komisyonu’nun web sitesinde görüldü.

ROG Phone 7 serisinin üyeleri, tasarımları itibarıyla ROG Phone 6 serisinden pek fazla uzaklaşmamışa benziyor. Arkasında küçük bir ekran görülen modelin ROG Phone 7 Pro, diğerinin ise standart model olduğu tahmin ediliyor.

Pil hücrelerden birinin kapasitesinin 3000 mAh olduğu da kayıtlarda göze çarpan bir diğer bilgi oluyor. Bu da toplam pil kapasitesinin 6000 mAh olabileceği anlamına geliyor. Çift hücreli pil tasarımının şarjı hızlandırdığını da hatırlatmak gerekiyor.

asus rog phone 7

Şarjdan bahsetmişken telefonun kayıtlarında şarj adaptörünü gösteren fotoğraflar da mevcut. Bu fotoğraflarda 65W şarj hızını işaret eden bilgileri görmek mümkün oluyor. Telefonlarla birlikte arka panel tasarımını gösteren bir koruyucu kılıfın sunulacağını ve Aero Active Cooler’ın da onaylandığını da belirtmekte fayda var.

Asus ROG Phone 7 serisi Snapdragon 8 Gen 2 işlemciyle gelecek

ROG Phone 7 ve 7 Pro seleflerinin özelliklerinin üstüne mütevazı iyileştirmeler yapacak gibi görünüyor. Snapdragon 8 Gen 2 işlemci, Android 13 işletim sistemi göze çarpan değişiklikler olacağa benziyor. 6.78 inç 165 Hz AMOLED ekran tarafında ise değişim beklenmiyor.

asus rog phone 7

Asus ROG Phone 7 ve 7 Pro’da kamerada bir değişim olup olmayacağı bilinmiyor. Ancak akıllı oyun telefonlarında önceliğin kameradan ziyade soğutma ve performans alanındaki iyileştirmelerde olduğunu unutmamak gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER