Teknoloji

Asus ROG Phone 7 Pro’nun tasarımı sızan görsellerle ortaya çıktı

asus rog phone 7 pro

Asus ROG Phone 7 serisi önümüzdeki hafta resmiyet kazanacak. Tanıtım öncesinde serinin üyeleriyle ilgili sızıntılar da sürüyor. Bu sızıntıların en yenisi, Asus ROG Phone 7 Pro modelinin tasarımına ışık tutuyor.

Söz konusu görseller, ünlü duyumcu Evan Blass tarafından paylaşıldı. Bu paylaşımda telefonu farklı açılardan görmek mümkün oluyor. Görsellere bakıldığında ROG Phone 7 Pro’nun tanıdık bir tasarımla kullanıcıların karşısına çıkacağı anlaşılıyor.

Blass’ın paylaşımında telefonla ilgili bilgiler verilmiyor. Ancak görseller sayesinde telefon hakkında bir fikir edinmek mümkün oluyor. Selefinin tasarımından çok fazla uzaklaşmayacağı görülen ROG Phone 7 Pro’nun içindeki değişimin dışındaki değişimden daha önemli olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Bir oyun telefonu olması nedeniyle ROG Phone 7’nin güçlü bileşenlerle kullanıcıların karşısına çıkacağı rahatlıkla söylenebilir.

asus rog phone 7 pro

Asus ROG Phone 7 Pro Snapdragon 8 Gen 2 işlemciyle gelecek

Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemcinin bulunması bekleniyor. 6.78 inç büyüklüğündeki 165 Hz AMOLED ekran da telefonun ön plana çıkan özellikleri arasında sayılıyor. ROG Phone 7 Pro’nun arka kamera sisteminin pek çok kullanıcı için yeterli olacağı belirtilirken, telefonun arkasındaki ikinci ekranda da bildirimlerin gösterilmesi öngörülüyor.

asus rog phone 7 pro

Asus ROG Phone 7 Pro’nun tanıtım etkinliği 13 Nisan’da gerçekleştirilecek. Bu tarihten önce hem ROG Phone 7 Pro hem de ROG Phone 7 hakkında yeni bilgilerle karşılaşmak sürpriz kalmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER