Teknoloji

Asus ROG Phone 6D performansıyla diğer modelleri sollayacak

asus rog phone 6D pro

Asus ROG Phone 6 serisinin ilk üyeleri temmuz ayında tanıtılmıştı. ROG Phone 6 Pro kısa sürede AnTuTu listesinin zirvesine çıkmıştı. Bu telefonun daha güçlü bir versiyonu da yakında kullanıcılarla buluşacak gibi görünüyor. Asus ROG Phone 6D adını taşıyan telefonun kalbinde ise Dimensity 9000+ işlemci olacak.

Akıllı telefon AnTuTu’nun kayıtlarında ASUS_AI2203_D adıyla boy gösteriiyor. Telefonun benchmark testinden aldığı puan ise 1.146.594 olarak kayıtlara geçti. Bunun Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemcili ROG Phone 6 Pro’nun aldığı puanlardan çok farklı olmadığını belirtmekte fayda var.

Salt işlemci performansına bakıldığında ROG Phone 6D’nin Qualcomm işlemcili diğer modellere kıyasla yüzde 15 daha fazla puan alması göze çarpıyor. AnTuTu’nun benchmark testinde toplam puanı CPU, GPU, bellek, kullanıcı arayüzü ve deneyim puanları tamamlıyor.

Asus ROG Phone 6D için henüz resmi bir açıklama gelmiş değil. Ancak akıllı telefon daha önce 3C’nin kayıtlarında görülmüş ve telefonun 65W şarj desteğine sahip olacağı doğrulanmıştı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER