Teknoloji

Asus ROG Phone 5S sızıntısı özellikleri ve çıkış tarihini gösteriyor

asus rog phone 5 5s

Qualcomm Snapdragon 888 Plus’ın duyurusuyla birlikte bu işlemciyi taşıyan telefonlar da ortaya çıkmaya başladı. Xiaomi Mi Mix 4‘ün tanıtılmasının ardından gözler bu işlemciyi taşıyan diğer telefonlara çevrildi. Bunlardan biri olması beklenen Asus ROG Phone 5S yakında resmiyet kazanacak gibi görünüyor.

Eğer sızıntılar doğruysa, ROG Phone 5S 16 Ağustos’ta gözler önüne çıkacak. Telefonun özellikleri itibarıyla geçtiğimiz nisan ayında tanıtılan ROG Phone 5’ten farklı olması beklenmiyor.

İddiaya göre, ROG Phone 5S’teki farklılıklar işlemci değişimi ve RAM kapasitesi artışıyla sınırlı kalacak. Akıllı telefonda Qualcomm Snapdragon 855 Plus işlemciye daha yüksek RAM kapasitesi seçeneklerinin eşlik edeceği söyleniyor. Telefonun 16 GB RAM ve 256 GB depolama alanı ile 18 GB RAM ve 512 GB depolama alanı seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkması bekleniyor.

144 Hz OLED ekran, 6000 mAh pil, 65W şarj gibi özellikler de Asus ROG Phone 5S ile sunulması öngörülen özellikler arasında yer alıyor. Ancak söz konusu özelliklerin ROG Phone 5’te bulunduğunu hatırlatmakta da fayda var.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER