Teknoloji

Asus ROG Phone 3 için şimdiye kadarki en net sızıntı

asus rog phone 3

Asus ROG Phone 3 yakında resmen gözler önüne çıkacak. Akıllı telefona dair detaylar, sızıntılar sayesinde hatırı sayılır ölçüde görülmüştü. En yeni sızıntı, ROG Phone 3’ün ön ve arka panelini en net şekilde görmeyi mümkün kılıyor.

Görsellerin ünlü duyumcu Evan Blass tarafından paylaşılması, gerçeklik ihtimalini epey yukarıya çekiyor. ROG Phone serisinin agresif hatlarının yeni telefonda da varlığını koruduğu göze çarparken, kamera modülünün kenarlarının biraz daha açılı hâle gelmesi de dikkat çekiyor.

Blass’ın paylaşımı, telefonun ön panelini de gösteriyor. Ekranın üst ve alt çerçeveleri belirgin biçimde görülürken, ön kameranın da üst çerçeveye yerleştirilmesi göze çarpıyor. Çentiksiz veya deliksiz ekran tasarımı ilk bakışta biraz demode görünse de, ROG Phone 3’ün önceliği olan oyun deneyimi için daha mantıklı görünüyor.

ROG Phone 3’ün kalbinde Qualcomm’un kısa süre önce duyurduğu Snapdragon 865 Plus işlemci olacak. Akıllı telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 6000 mAh kapasiteli pilin sağlayacağı söyleniyor. Yukarıda tasarımından bahsettiğimiz ekranın ise 6.59 inç büyüklüğünde olacağı belirtiliyor. 120Hz ekran yenileme hızı da ROG Phone 3’ün ön plana çıkarılacak özelliklerinden biri olacağa benziyor. ROG Phone 3’ün arkasındaki kameralardan ikisinin 64 ve 13 megapiksel çözünürlüğü olacağı söylenirken, üçüncü kameranın çözünürlüğü konusunda şimdilik somut bir bilgi yok.

Asus ROG Phone 3, 22 Temmuz’da tanıtılacak. ROG Phone 3’ün rakibi Lenovo Legion da aynı gün resmiyet kazanacak.

İLGİLİ HABERLER