Teknoloji

Asus ROG Phone 2’nin tanıtım tarihi belli oldu

asus rog phone 2
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Asus akıllı oyun telefonu ROG Phone’u geçtiğimiz yıl haziran ayında tanıtmıştı. Tayvanlı üreticinin bu akıllı telefonun halefini gözler önüne çıkaracağı tarih de netleşmişe benziyor. Çin kaynaklı haberlere göre, Asus ROG Phone 2 23 Temmuz itibarıyla tanıtılacak.

Tanıtım etkinliğinin Çin’in başkenti Pekin’de gerçekleştirileceği söyleniyor. Akıllı telefonun iki farklı versiyonla gözler önüne çıkacağı iddia ediliyor. Baz versiyonun Çin’de 4399 yuan (3732 TL) karşılığında satılması bekleniyor. Asus’un telefonu 1 Ağustos itibarıyla Çin’in Şangay şehrinde gerçekleştirilecek ChinaJoy 2019 fuarında da sergileyeceği söyleniyor. Bu etkinliğe 400 bin e-spor oyuncusunun katılması öngörülüyor.

Geçtiğimiz yıl tanıtılan ROG Phone’un ekranı 90 Hz yenileme oranına sahip. ROG Phone 2’de ise yenilene oranının 120 Hz’e çıkarılması bekleniyor. Telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 855 işlemcinin bulunması ve RAM seçeneklerinin 12 GB’ye kadar uzanacağı söyleniyor.

Asus ROG Phone 2 de selefi gibi gelişmiş bir soğutma sistemine sahip olacağa benziyor. Telefonun parlak bir Asus logosuyla gelmesine de kesin gözüyle bakılıyor. ROG Phone 2 hakkındaki detaylar için biraz daha sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER