Teknoloji

Asus sıvıyla soğutulan oyun bilgisayarını yeniledi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

asus rog gx800Asus’un oyun bilgisayarları üreten birimi ROG, Tayvan’da düzenlenen Computex’te sıra dışı tasarımlarla adından söz ettirme geleneğini bu yıl da sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl tanıttığı sıvı soğutmalı dizüstü bilgisayarı GX700’ü yenileyen Asus, 2016 model oyun bilgisayarına GX800 adını verdi.

Asus ROG GX800 de soğutmada kullanılan sıvı haznesi muhafaza ediliyor. Nvidia’nın SLI grafik işlemcisi ise Intel K serisi işlemciyi tamamlıyor. 330W’lık iki güç kaynağı ise arzulanan hız aşırtmasının gerçekleştirilmesinde kullanılıyor.

GX800’de ROG’un en yeni mekanik klavyesi kullanılacak. Çok renkli LED tuşlar, oyuncuların stili doğrultusunda kişiselleştirilebilecek. Diğer üst sınıf bilgisayarlara göre daha hafif ve ince olan GX800’de tam performansa erişmek için suyla soğutma sistemini çalıştırmak gerekiyor.

asus-G31-300516ROG’un kompakt masaüstü bilgisayarı ise onuncu yılını özel bir versiyonla kutluyor. Asus, söz konusu modelin dünyanın en güçlü oyun bilgisayarı olduğunu iddia ediyor. G31 Edition 10 adını taşıyan bilgisayar, Nvidia GeForce GTX 1080 grafik işlemcisi ve 4K için çift yönlü SLI barındırıyor. ESS audio DAC ve amplifikatör kulaklık jakı ise ses deneyimini üst seviyeye taşıyor.

İLGİLİ HABERLER