Teknoloji

ASUS PadFone ve aksesuarları kutularından çıkıyor – Video

ASUS’un hibrid akıllı telefon / tablet / netbook cihazı PadFone nihayet Tayvan’da piyasaya çıktı. Şimdi bu cihazın tüm dünyaya yayılmasını ve tabii ki Türkiye’ye de uğramasını bekliyoruz. Biz beklerken, Netbook News tayfası bu hibrid cihazın kutusundan neler çıktığını gösteren bir video hazırlamış. Video sadece telefonun kutu açmasını değil, tablet ve klavye istasyonu gibi akseusrların da detaylarını içeriyor.

PadFone üç parçadan oluşan bir cihaz. Çekirdekte 4.3 inç’lik, Android 4.0 yüklü akıllı telefon yer alıyor. Bu akıllı telefonun içine yerleştirildiği 10 inç’lik tablet aksesuarıysa Ice Cream Sandwich’in tek hâle getirilmiş kullanıcı arayüzü sayesinde aynı donanım üzerinden tablet arayüzünü alma imkanı sağlıyor. Opsiyonel olarak sunulan klavye yerleştirme istasyonuysa bu cihazı bir netbook’a dönüştürüyor, tıpkı ASUS Transformer serisi bilgisayarlarda olduğu gibi. Bu üçlüye opsiyonel olarak sunulan Bluetooth kulaklık seti ve kontrol kalemi eşlik ediyor.

ASUS PadFone yazının başında da belirttiğimiz gibi şu anda Tayvan’da satılıyor. Akıllı telefon ve tablet istasyonu 17990 Tayvan doları (1096 TL) fiyat etiketine sahip. Tüm set ise 24980 Tayvan dolarına (1522 TL) denk geliyor. Türkiye’deki fiyatlar herhalde biraz daha yüksek olacaktır.

İlgili – Netbook News

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER