Manşetler

ASUS PadFone Infinity 5 inç 1080p ekran ile geldi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

ASUS beklenen yeni PadFone akıllı telefon-tablet melezini Barselona’da duyurdu. PadFone Infinity adını taşıyan bu cihaz diğer PadFone’lar gibi tablet benzeri bir yerleştirme istasyonunun içine takılarak bir tablet gibi kullanılabiliyor. Android 4.2 yüklü şekilde piyasaya çıkacak olan PadFone Infinity 5 inç’lik ekrana sahip. Bu ekran 1080p çözünürlük desteğiyle günün modasına uyuyor, kullanıcılara 441 ppi gibi yüksek bir ekran çözünürlüğü sunuyor. Ayrıca tablet parçasının 10.1 inç ekranı da 1920 x 1200 çözünürlüğe sahip. Bu ekranın parlaklığı da geçen yılki modelin 400 nit parlaklığına göre artırılarak 500 nit değerine çıkarılmış.

asus-padfone-infinity-250213

ASUS PadFone Infinity’nin içinde dört çekirdekli, 1.7 GHz Snapdragon 600 işlemci ve Adreno 320 GPU yer alıyor. 2 GB RAM, 32 veya 64 GB dahili bellek seçenekleri de diğer önemli teknik özellikler arasında bulunuyor. Kablosuz bağlantı tarafında GSM, GPRS, EDGE, WCDMA, DC-HSPA+ ve LTE gibi geniş bir yelpaze görüyoruz. Ayrıca Wi-Fi, Bluetooth 4.0, NFC, A-GPS ve GLONASS destekli GPS de standart kablosuz bağlantı unsurları arasında yer alıyor. ASUS PadFone Infinity’ye 13 megapiksel otomatik odaklı ve LED flaşlı, f/2.0 lensli kamera yerleştirmiş. Bu kamera saniyede 8 karelik burst mode çekim de yapabiliyor. Öndeki kamera da 2 megapiksel çözünürlük barındırıyor, genellikle görüntülü sohbet için kullanılıyor. 2400 mAh kapasiteli batarya 19 saate kadar 3G üzerinden konuşma fırsatı sunuyor. Tablet yerleştirme istasyonu bağlandığında bu süre 40 saate kadar çıkabiliyor.

ASUS, PadFone Infinity’yi Büyük Britanya’da vergiler dahil 800 pound gibi bir fiyattan satacak. Ürünün Türkiye’ye ne zaman geleceğiniyse şu an için bilmiyoruz. Birinci nesil PadFone’un daha yeni piyasaya girdiği bir ortamda bu son modelin ne zaman geleceğini kestirmek zor. Bu arada ASUS PadFone Infinity’nin gri, gümüş ve pembe olmak üzere farklı renk seçenekleri olacak.

İlgili >>Engadget

[Görsel – The Verge]

İLGİLİ HABERLER