Teknoloji

ASUS PadFone 2 aralık sonuna kadar Avrupa ve Asya pazarlarına girmiş olacak

ASUS’un bugün düzenlediği etkinliklerle tanıttığı akıllı telefon-tablet melezi PadFone 2‘nin piyasaya çıkış şartları ve fiyatlar da daha da netleşiyor. Avrupa ve Asya’daki bazı ülkeler bu cihazla aralık sonu gelmeden tanışmış olacak. Bu ülkeler Almanya, Birleşik Arap Emirlikleri, Bulgaristan, Danimarka, Finlandiya, Hong Kong, Hindistan, İspanya, İsveç, İtalya, Japonya, Malezya, Polonya, Portekiz, Romanya, Singapur, Tayvan ve Tayland. Görüldüğü gibi PadFone 2 bayağı bir yakınımıza gelse de henüz bizim sınırlardan içeri giriyor gibi görünmüyor.

Ne var ki, ASUS’un söylediğine göre PadFone 2’nin piyasaya çıkacağı yeni ülkeler ilerleyen tarihlerde açıklanacak. Belki o ülkeler arasında Türkiye’yi de görürüz. Birinci nesil PadFone cihazı Türkiye’ye giriş konusunda pek talihli bir cihaz olmamıştı. Umarız daha üstün teknik özelliklere sahip olan bu cihaz ülkemizdeki kullanıcılarla buluşur.

Milano’da PadFone 2 için düzenlenen Avrupa lansmanına katılan ASUS yöneticisi Jonney Shih PadFone 2’nin 32 GB’lık modelinin Avrupa fiyatının 800 avro, 64 GB’lık modelinkinin ise 900 avro olduğunu duyurdu. Doğrusunu söylemek gerekirse Avrupa fiyatları Tayvan için açıklananlardan yüksek.

İlgili >> Engadget

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER