Teknoloji

ASUS Nexus 7’ye ait işaretler Google+ fotoğraf bilgilerinde

Picasa Web Albümlerinde yer alan iki fotoğraf ASUS tarafından üretilmiş Nexus 7 adlı cihaz tarafından üretildiği şeklinde bilgiler taşıyor. 1280 x 960 çözünürlüğe sahip ve muhtemelen ölçeği düşürülmüş fotoğraflar 7 ve 13 Haziran tarihlerinde çekilmiş ve Google+ kullanıcısı Somit Bh tarafından servise yüklenmiş. Google+’ın coğrafi konum bilgilerine göre söz konusu fotoğraflar Google Building 44 binasında çekilmiş.

Aslına bakarsanız, bu bilgilerin sahte olması gibi bir ihtimal de söz konusu, ancak Somit Bh kullanıcısının Google+ üzerindeki çevrelerinde Google ile ilişkili kişilerin bulunması bu görüntülerin gerçek olabileceğini düşündürüyor. Hatırlayacak olursanız, Nexus S’in varlığı da iki yıl önce bu şekilde fotoğraflarla ortaya çıkmıştı.

Nexus Tablet söylentileri uzun zamandır ortalıkta dolaşıyor ve son aylarda ASUS’un bu cihazın üretimini üstlendiği şeklinde haberler ortalıkta dolaşıyor. ASUS tabanlı bir Google tabletinin temmuzda piyasaya çıkacağı, $149 ile $199 arası bir fiyattan ABD’de satılacağı söylenmişti. Ay sonunda Google I/O etkinliği var. Orada yeni bir tablet duyurusunun yapılması muhtemel görünüyor.

İlgili >> Google+ (Somit Bh)
İlgili >> Picasaweb

İLGİLİ HABERLER