Teknoloji

ASUS kullanıcılarına BlueStacks’in sanal uygulama çalıştırıcısı altı ay boyunca ücretsiz

Android sanallaştırma şirketi BlueStacks ile işbirliğine giden ASUS kullanıcılarına Android uygulamalarını Windows üzerinde çalıştırma fırsatı sunacak. Android-on-Windows App Player yazılımı altı ay boyunca asus@vibe servisi üzerinden ücretsiz sunulacak. Şu anda beta sürecinde olan bu servis kısa bir süre sonra paralı olacak. ASUS kullanıcıları yaklaşık altı ay boyunca bu servisi ücretsiz olarak deneyip daha sonra para verip vermeyeceklerine karar verecek.

Altı ay süreli demo kullanımı boyunca yüz binlerce Android uygulamasına erişim ücretsiz olacak. App Player uygulaması altı aylık süreyi geçtikten sonra da çalışmaya devam edecek, ancak üyeler abonelik bedeli ödemedikleri sayesinde 50 veya civarı uygulamaya erişim sağlayabilecek. Android uygulamalarını Windows bilgisayarda çalıştırmak kulağa tabii ki etkileyici geliyor, ancak ne kadar kullanışlı olur, orasını sorgulamak gerek.

ASUS’un BlueStacks yazılımı önceden yüklenmiş ilk Windows bilgisayarlarının eylülde çıkması bekleniyor. ASUS kullanıcıları Android uygulamalarını Windows üzerinde çalıştırmaya olanak sağlayan yazılımı şimdi ücretsiz olarak deneybilir.

İlgili – PRWeb
İlgili – CNET

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER