Teknoloji

ASUS ET2400 monitör-PC serisine yedi yeni üye

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Bugün ASUS açısından bereketli bir gün sayılabilir. Şirket yedi tane yepyeni monitör-PC’nin tanıtımını gerçekleştirdi. Tanıtılan bu yeni modellerin hepsi hemen hemen aynı donanım bileşenlerine sahip, ancak kullanıcıların isteklerinde ufak tefek farklılıklar olacağı düşünülerek yedi farklı model sunma yoluna gidilmiş olmalı.

Listenin en başında dört çekirdekli 1.73 GHz Intel Core i7 işlemcili ET2400XVT yer alıyor. Bu model 120Hz’lik 3D panel de barındırıyor. İşlemci seçenekleri çift çekirdekli Pentium ve AMD Athlon II X2’den Intel Core i3 ve i5’e kadar değişiyor. Sabit disk olarak ise 7200 RPM 320 GB, 500 GB ve 1 TB gibi seçenekler sunulurken tüm modeller 2 GB’lık RAM ile birlikte geliyor.

Her bir monitör-PC’de Bluetooth 3.0, USB 3.0 ve çift katmanlı DVD sürücüler standart olarak sunuluyor. İsteyenler için Blu-ray sürücü de opsiyonel olarak sunuluyor. Ayrıca sisteminize TV alıcı, HDMI çıkışları ve hatta NVIDIA’nın 3D Vision çözümünü bile ekleyebilirsiniz.

Yine bir ASUS klasiği… Bu yeni modellerin piyasaya ne zaman çıkacağı ve ne kadara satılacağı henüz kesinlik kazanmış değil.

İlgili – Electronista

İLGİLİ HABERLER