Manşetler

ASUS Eee Pad Transformer Prime yüksek çözünürlüklü ekranla yenilendi, TF700T karşınızda

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

ASUS, geçtiğimiz kasım ayında tanıttığı ve bu ayın sonlarında doğru Türkiye’de de piyasaya sürmeyi planladığı Eee Pad Transformer Prime’ın üstüne yeni bir model inşa etmekte gecikmedi. Transformer Prime TF700T modeli 1080p destekli bir ekranla geliyor. Gorilla Cam ile kaplı 1920 x 1200 çözünürlüklü Super IPS+ ekranla birlikte gelen ASUS Eee Pad Transformer Prime TF700T anlayacağınız üzere tam bir görsel şölen sunuyor.

Tabletin önünde 2 megapiksel kamera yer alıyor. Arka panel de WiFi, Bluetooth ve GPS performansını geliştirmek amacıyla yeniden tasarlanmış. Ancak TF700T, ilk Transformer Prime’daki klavye/batarya yerleştirme istasyonu yapısını korumaya devam ediyor. Aynı şekilde 1.3 GHz’Lik dört çekirdekli Tegra 3 işlemci, WiFi b/g/n, Bluetooth 2.1, microHDMI ve microSD kart yuvası gibi teknik özellikleri barındırıyor.

ASUS Eee Pad Transformer Prime TF700T’nin yılın ikinci çeyreğinde Kuzey Amerika’da piyasaya çıkması bekleniyor. 32 GB ve 64 GB’lık modeller için sırasıyla 599$ ve 699$’lık fiyat biçiliyor. TF700T’nin yaz aylarına doğru Türkiye’ye gelmesini de bekleyebiliriz, ne dersiniz?

İlgili – TheVerge

[Görsel – TheVerge]

İLGİLİ HABERLER