Teknoloji

ASUS Eee Pad Transformer Prime klavye aksesuarıyla birlikte görüntülendi

ASUS’un bu yılın başlarında tanıttığı klavye aksesuarlı tableti Eee Pad Transformer’ın halefi Eee Pad Transformer 2 veya Eee Pad Transformer Prime ile çok yakında resmen tanışacağız. 9 Kasımda düzenleneceği söylenen resmi lansman öncesinde bu tabletin fotoğrafları internete sızmayı sürdürüyor. Son fotoğraflarda tableti yeni klavye aksesuarıyla birlikte görmek mümkün.

Yeni Eee Pad Transformer’ın teknik özellikleri tam olarak bilinmiyor. Ancak dört çekirdekli NVIDIA Tegra işlemci barındırması ve Android 4.0 Ice Cream Sandwich ile çalışması bekleniyor. Fotoğrafta görülen tabletin alüminyum kasalı klavye doku sayesinde tablet bir netbook’a dönüşüyor, daha hızlı ve rahat biçimde yazı yazmayı sağlıyor. Klavye dokunda ASUS’un standart chiclet klavye tuşları yer alıyor ve beklendiği şekilde sağ shift tuşu rahatsız edici derecede küçük.

Tabletin beklenen diğer teknik özellikleri arasında 10 inç’lik ekran, ses giriş ve çıkışları, microHDMI çıkışı ve microSD kart yuvası bulunuyor. Yukarıda da belirttiğimiz gibi tabletin resmi tanıtımının 9 Kasımda yapılması bekleniyor.

Şu anda piyasada bulunan birinci nesil Eee Pad Transformer incelemesini geçtiğimiz aylarda gerçekleştirdiğimizi de hatırlatalım. O incelemeye de göz atabilirsiniz.

İlgili – Android Community

İLGİLİ HABERLER