Teknoloji

ASUS Eee Pad Transformer Prime için erken inceleme; Prime ile diğer cihazlar yan yana – Video

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

ASUS’un geçtiğimiz hafta ortasında tanıtmış olduğu Eee Pad Transformer Prime, NVIDIA’nın dört çekirdekli Tegra 3 işlemcisini barındıran ilk tablet olma özelliğini taşıyor. ZTOP sitesi bu yeni tableti ele geçirip inceleme fırsatı elde etmiş. Sitenin yapmış olduğu incelemede bu tabletin farklı cihazlarla ve birinci nesil Eee Pad Transformer ile yan yana çekilmiş fotoğrafları da yer alıyor. Bunlar cihazın en azından tasarımı hakkında biraz daha fazla fikir sahibi olma imkânını sağlıyor.

ZTOP’un incelemesinde Tegra 3’ün performansını görmek mümkün. Yazının devamında yer alan videoda Shadowgun oyununun Tegra 3 işlemcili Eee Pad Transformer Prime’da nasıl bir performans sergilediğini görme fırsatı elde edebilirsiniz. Söz konusu oyun sadece NVIDIA’nın Tegra 2 ve Tegra 3 tabanlı işlemcilerine özel versiyonları bulunuyor. İncelemedeki oyun versiyonunun ise Tegra 3 henüz piyasaya çıkmadığı için henüz resmen yayınlanmadığı belirtiliyor. Yani, inceleme Shadowgun’ın Tegra 3 versiyonu için de bir ön inceleme niteliği taşıyor.

ASUS Eee Pad Transformer Prime’da stylus kalemle kullanılmayı sağlayan Super Note adlı bir uygulama bulunuyor. Tabletle birlikte bir kalem aksesuarı sunulmuyor olsa da ASUS bu yazılımı hazır etmeyi uygun görmüş olmalı. ASUS Eee Pad Transformer Prime sadece 8.3 mm’lik kalınlığa sahip. Bu, onu iPhone 4 veya 4S’ten daha ince yapıyor. Bunu ZTOP’un çekmiş olduğu fotoğrafta da görmek mümkün. Ayrıca cihaz birinci nesil Eee Pad Transformer’a göre de daha ince olma niteliği taşıyor. Eee Pad Transformer’ın arkasındaki dışa doğru kıvrımlı yapı Prime’da kaybolduğu için bu cihaz daha ince bir görünüme sahip. Öte yandan Prime’ın birinci nesil Transformer’a göre daha göz alıcı durduğunu söylemek gerek.

ASUS Eee Pad Transformer Prime’ın daha fazla fotoğrafını aşağıdaki ZTOP bağlantısında bulabilirsiniz.

Video: ASUS Eee Pad Transformer Prime üzerinde Shadowgun

İlgili – ZTOP

[Görsel – ZTOP]

İLGİLİ HABERLER