Teknoloji

ASUS Eee Pad Transformer hem tablet hem de dizüstü bilgisayar deneyimi sunuyor – Galeri

ASUS’un CES 2011 öncesinde düzenlediği basın toplantısında tanıttığı bir diğer tablet de Eee Pad Transformer. Tablet fanatikleri için çok yönlü seçeneklere sahip olan bu tablet kullanıcılara hem tablet hem de dizüstü bilgisayar deneyimi sunuyor.

ASUS Eee Pad Transformer’da mobil dock istasyonlu tam QWERTY klavye bulunuyor. 10.1 inç’lik bu tablette 1280 x 800 çözünürlüklü kapasitif dokunmatik ekran yer alıyor. Android Honeycomb sürümüyle çalışan Eee Pad Transformer’da ASUS’un yeni MyWave kullanıcı arayüzü de bulunuyor. Bu arayüzde WaveShare adı verilen ağ tabanlı bir medya paylaşım sistemi de bulunmakta. MyWave oldukça göz alıcı bir tasarıma sahip, kullanıcı girişlerine verilen tepkiler mükemmel olarak nitelendirilecek seviyede ve Honeycomb üzerinde çalışıyor.

ASUS Eee Pad Transformer’da iki tane kamera bulunuyor. Ön yüzde 1.2 megapiksellik, arkada ise 5 megapiksellik otomatik odaklı kamera bulunmakta. 802.11n WiFi, Bluetooth, HDMI, USB, kart okuyucu gibi bağlantı ve girişlere sahip olan bu cihaz NVIDIA Tegra 2 işlemciye sahip. Eee Pad Transformer “iPad’den daha inceyken iki kat daha fazla performans sunan” bir cihaz olarak da nitelendirildi. ASUS Eee Pad Transformer önümüzdeki Nisan ayında 399$ – 699$ fiyat aralığında satışa çıkacak.

Galeri: ASUS Eee Pad Transformer
[nggallery id=477]

İlgili – ASUS

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER