Manşetler

ASUS Eee Pad Transformer haziranda 549$+KDV’den başlayan fiyatlarla Türkiye’de – Galeri (güncellendi – Video)

ASUS’un tablet-netbook melezi Eee Pad Transformer yurtdışındaki lansmanların ardından Türkiye’de piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. Haziran ayı içinde Türkiye piyasasına giriş yapacak bu cihazın tanıtımı için İstanbul Tuzla’da bulunan Autodrom pistindeyiz.

Eee Pad Transformer ile ilgili ayrıntıları Teknoblog’u takip edenler yakından biliyordur. Ancak tekrar hatırlatacak olursak; 10.1 inç’lik LED arkadan aydınlatmalı, 1280 x 800 çözünürlüklü çoklu dokunmatik ekrana sahip olan bu cihazda NVIDIA Tegra 2 işlemcisi yer alıyor. 1 GB RAM, 16/32 GB’lık bellek seçenekleri, 802.11b/g/n WiFi, Bluetooth 2.1+EDR, 5 megapiksel arka, 1.2 megapiksel ön kamera yer alıyor.

ASUS Eee Pad Transformer Türkiye piyasasına Wi-Fi destekli modeliyle giriş yapacak. Haziran ayında gelecek olan bu tabletin 16 GB’lık ve 32 GB’lık versiyonunu pazarda bulmak mümkün olacak. İlk etapta 1000-2000 arası bir ürünün getirilmesi bekleniyor ve bunların çoğunluğunu 16 GB’lık modeller oluşturacak. Temmuz ayında ise 3G destekli modeller de pazara giriş yapacak ve piyasadaki Eee Pad Transformer hacmi büyüyecek.

16 GB kapasiteli WiFi Eee Pad Transformer’ın fiyatı 549$+KDV olarak belirlenmiş. Bu sadece tabletin fiyatı. Dock ünitesini de isteyenlerin 649$+KDV ödemeleri gerekecek. 32 GB’lık WiFi modelin fiyatı ise 689$+KDV, bu versiyonla dock ünitesi isteyenler 749$+KDV ödeyerek tabletle birlikte bu üniteye de sahip olabilir. 3G modellerin fiyatları ise daha sonra belirlenecek.

Aşağıdaki Eee Pad Transformer’a ait birkaç fotoğrafı bulabilirsiniz.

Video: ASUS Eee Pad Transformer Ön İnceleme

Galeri: ASUS Eee Pad Transformer Fotoğrafları
[nggallery id=586]

İLGİLİ HABERLER