Teknoloji

ASUS Eee Pad Transformer 2 yurtdışındaki bir alışveriş sitesinde ön siparişe çıktı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

ASUS’un hem tablet hem de netbook gibi kullanılabilen ürünü Eee Pad Transformer‘ın takipçisi olacak Eee Pad Transformer 2 ile ilgili çeşitli dedikodular ortalıkta dolaşıyordu. Henüz duyurusu yapılmamış olan tabletin yurtdışındaki alışveriş sitesinde ön siparişe çıkmış olması olaya başka bir boyut kazandırdı.

TF201-1I020A model numarası taşıyan Eee Pad Transformer 2, bu anlamda TF101 numarasına sahip olan birinci nesil Eee Pad Transformer’ın halefi olduğunu da belli ediyor. Ön sipariş sayfasında çeşitli teknik özellikler de yer alıyor. Buna göre ASUS Eee Pad Transformer 2’de 32 GB’lık dahili bellek, 1 GB RAM, 10.1 inç’lik ekran ve Tegra 3 işlemci yer alıyor. İşletim sisteminin Android 3 olacağı şeklinde başlıkta bir ifade var. Bunun doğruluğunu belirlememiz için Ice Cream Sandwich’in hangi sürüm numarasıyla geldiğini görmemiz gerekiyor. Çünkü beklentimiz Eee Pad Transformer 2’nin de Ice Cream Sandwich ile geleceği yönünde.

Tabletin fiyatı yaklaşık 450 pound olarak belirlenmiş. Tabletin 7 Kasımda teslimata çıkacağı belirtiliyor. Her ne olursa olsun, bu sayfaya şüpheli yaklaşmakta fayda var. Reklamını yapmak isteyen bir alışveriş sitesi böyle bir ürünü ön siparişe açtığını söyleyerek dikkat çekmek istemiş olabilir.

ASUS Eee Pad Transformer 2’nin bu ay içinde tanıtılacağı söyleniyordu. Tahminimiz, ASUS’un Google’ın Ice Cream Sandwich’i tanıtmasını beklediği yönünde.

İlgili – Lambda-Tek
İlgili – Tabletowo

İLGİLİ HABERLER