Teknoloji

ASUS Eee Pad Slider Portekizli elektronik mağazasının ağustos katalogunda fiyatıyla yer aldı

ASUS Eee Pad Slider, kayan ve eğilen klavyesiyle farklı bir tablet tasarımına sahip. Bu yılın başında Eee Pad Transformer ile birlikte tanıtılan bu ürünün çıkışının yaz dönemine yetişeceği söyleniyordu. Portekizli elektronik satıcısı Phone House’ın katalogu bu hedefin karşılanacağını işaret ediyor.

Phone House’ın Ağustos katalogunda Eee Pad Slider için 349 avroluk fiyat ve bu ülkede faaliyet gösteren ZON’dan abonelikle birlikte sunulacağı bilgisi yer alıyor. Kontratsız satın almak isteyenler için 479 avroluk fiyat biçiliyor. 10.1 inç’lik, 1280 x 800 çözünürlüklü ekrana sahip olan Eee Pad Slider’da 1.2 megapiksellik ön taraf, 5 megapiksellik LED flaşlı arka taraf kamerası ve aralarında mini-HDMI, mini-USB ve microSD kart yuvasının bulunduğu çeşitli giriş ve çıkışlar yer alıyor.

ASUS Eee Pad Transformer geçtiğimiz ay itibariyle Türkiye’de satışa çıktı. Her ne kadar kesin çıkış tarihi belli olmasa da, Türkiye için de sırada Eee Pad Slider’ın olduğu şeklinde duyumlar alıyoruz. Biz de Eee Pad Transformer gibi sıradışı bir forma sahip olan bu tableti incelemeyi merakla ve sabırsızlıkla bekliyoruz.

İlgili – Engadget

İLGİLİ HABERLER