Teknoloji

ASUS Eee Pad Slider eylül ayında piyasaya çıkabilir

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

ASUS’un kaydıraklı klavyeye sahip Eee Pad Slider tableti yakın zamanda piyasaya çıkmasını beklediğimiz tabletlerin arasında yer alıyor. Aslında bu tabletin şimdiye kadar çıkması bekleniyordu, ancak meydana gelen bazı aksaklıklar tabletin çıkışını sonbahara kadar sarkıttı.

Notebook Italia sitesinde yer alan bir habere göre 10.1 inç’lik bu tablet eylül ayında İtalya’da piyasaya çıkmış olacak. Daha önceki dedikoduların aksine ASUS, Slider’ın iki farklı konfigürasyonunu sunacak; 16 GB ve 32 GB’lık modellerin sırasıyla 479 ve 599 avroluk fiyat etiketleriyle satılması bekleniyor. Bu arada Honeycomb tabanlı cihaz piyasaya Android 3.1 ile çıkacak, ancak Android 3.2 güncellemesinin de piyasaya çıkıştan kısa bir süre sonra geleceği belirtiliyor.

Kaydıraklı QWERTY klavyeye sahip olan ASUS Eee Pad Slider’da 1280 x 800 çözünürlüklü WXGA ekran, çift çekirdekli 1 GHz NVIDIA Tegra 2 işlemci, 1 GB bellek, 1.2 megapiksellik ön taraf kamerası, 5 megapiksellik arka taraf kamerası, USB 2.0, mini-HDMI, microSD kart yuvası, Wi-Fi ve Bluetooth gibi teknik özellikler de bulunuyor. Öte yandan, ASUS’un bu tabletle birlikte bir yıllık ücretsiz ve limitsiz ASUS Web Storage bulut tabanlı depolama alanı da hediye edeceği belirtiliyor. İtalya için geçerli olan bu tablet depolama seçeneği Türkiye’de de sunuluyor olacak.

İlgili – Notebook Italia (Google Çeviri)
İlgili – ASUS

İLGİLİ HABERLER