Teknoloji

ASUS Eee Pad MeMO Android tableti hakkında ayrıntılar burada – Video

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

ASUS’un geçtiğimiz ocak ayındaki CES 2011’de tanıtmış olduğu Android 3.0 Honeycomb işletim sistemiyle çalışacağı söylenen Eee Pad MeMO bu hafta Almanya’nın Hannover şehrinde düzenlenecek olan CeBIT 2011’in en ilgi çeken cihazları arasında yer alacak. 1.2 GHz Qualcomm Snapdragon MSM8260 işlemciyle çalışan bu cihazın üzerinde microHDMI portu ve dört bant HSPA+ bağlantı desteği yer alıyor.

WiFi b/g/n, Bluetooth 2.1+EDR, microUSB, 3.5 mm kulaklık çıkışı ve microSDHC kart yuvasına sahip olan ASUS EeePad MeMO’da GPS, 5 megapiksel LED flaşlı arka kamera, 1.2 megapiksel ön kamera ve bunun yanısıra jiroskop, g-sensör, ışık, yakınlık sensörleri ve dijital pusula bulunuyor.

64 GB’lık depolama alanı ve 1 GB RAM barındıran ASUS EeePad MeMO’nun 7 inç’lik ekranı 1024 x 600 çözünürlüğe sahip, ayrıca kapasitif parmak kontrolünün yanı sıra ASUS’un bu cihazla birlikte sunduğu çubukla da kontrol edilebiliyor. Tam şarjda 8 saate kadar video oynatma yeteneğine sahip MeMO’nun 1080p HD videoları da kaldırabildiği belirtiliyor.

jkkmobile.com sitesinin hazırlamış olduğu ASUS EeePad MeMO inceleme videosunu aşağıda bulabilirsiniz.

Video: ASUS EeePad MeMO inceleme altında

İlgili – jkkmobile

İLGİLİ HABERLER