Teknoloji

ASUS Eee Pad MeMO 3D’nin çıkışı 2012 yılına sarkabilir

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

ASUS’un gözlüksüz kullanılabilen 3D ekranlı tableti 7 inç’lik Eee Pad MeMO 3D’nin çıkışı biraz gecikecek. ASUS’un Hollanda merkezinden bir sözcü TabletsMagazine’e yaptığı açıklamada MeMO 3D’nin çıkışının beklenen eylül/ekim zaman aralığını pas geçeceğini, hatta tabletin çıkışının 2012 yılına sarkabileceğini belirtti.

Bu gecikmenin nedeni belirtilmedi, sadece tabletin çıkışının 2012 yılının herhangi bir zamanına kadar gerçekleşeceği belirtildi. Yapılan ilk planlara göre ASUS, Ocak 2011’de tanıttığı Eee Pad MeMO’yu 2011’in başında piyasaya sürecekti, ancak bu tablete 3D teknolojisini ekleme gibi ek işler nedeniyle planlanan ilk çıkış aralığı kaçırıldı.

Aslına bakarsanız, 7 inç’lik tabletini piyasaya sürme konusunda zorluk yaşayan tek şirket ASUS değil. Örneğin Acer da bu yılın başlarında tanıttığı 7 inç’lik tableti Iconia Tab A100‘ü hâla piyasaya süremedi. Android’in tabletlere özel sürümü Honeycomb’un başlangıçta 7 inç tabletlere tam anlamıyla uyumlu olmaması gecikmenin ana nedeni olarak gösterilmişti. Android 3.2’nin geçtiğimiz ayın ortalarında yayınlanmasıyla birlikte en büyük engel ortadan kalkmış oldu ve 7 inç’lik tabletlerin pazara girmesi için yapılan çalışmalar hızlandı. Ancak görünen o ki, ASUS herkesle aynı hızı yakalamış değil.

İlgili – Tablets Magazine

İLGİLİ HABERLER