Teknoloji

ASUS Eee Note EA800’ün teknik özelliklerini açıkladı – Galeri

asus_eee_note_ea500_1ASUS elektronik not tutucu Eee Note EA800 ile ilgili resmi detayları açıkladı. 8 inç’lik, yansımasız, 768 x 1024 çözünürlüklü gri tonlu ekrana sahip olan Eee Note EA800’e Wacom dijital kalem aracılığıyla elle not yazmak da mümkün. 256 farklı seviyede basınç hassasiyeti sayesinde yazı yazma işlemi rahatlıkla yapılabilirken, kalemin kullanılmadığı durumlarda saklanması için cihazın tepesinde özel bir yuva bulunuyor.

ASUS Eee Note EA800’e WiFi b/g desteği ve 2 megapiksellik kamera da eklemiş. Bu kamera, ASUS’un deyimiyle, öğrenciler tarafından yazı ve görüntülerin resminin çekilmesinde kullanılabilir. Kamera aracılığıyla alınan materyallerdeki ayrıntılar Eee Note tarafından işlenip ekranında gösterilebiliyor. microUSB, 3.5 mm’lik kulaklık girişi ve microSD kart yuvasına sahip olan bu cihazda 4 GB’lık dahili ROM da bulunuyor. Ayrıca mono hoparlör ve entegre mikrofonu da unutmayalım.

ASUS, Eee Note EA800’ün WiFi açık durumdayken 10 saate kadar aralıksız çalışabileceğini iddia ederken, WiFi’nin kapalı olduğu durumda bu değer 14.5 saate çıkıyor. 3700 mAh’lik batarya 10 güne kadar bekleme imkânı da sunmakta. Desteklenen dosya formatları arasındaysa PDF, ePub, MP3, JPEG, BMP, GIF, PNG, txt, doc, xls, xlsx, ppt ve pptx yer alıyor. ASUS Eee Note EA800’ün fiyatını şimdilik açıklamıyor.

Galeri: ASUS Eee Note EA800
[nggallery id=446]

İlgili – ASUS

İLGİLİ HABERLER