Teknoloji

Asus’tan evden çalışan ve eğitim görenler için dizüstü bilgisayarlarda indirim

asus kdv indirim kampanyası

Asus, öğrencilerin eğitimini evden sürdürdüğü ve çalışanların da işlerini evine taşıdığı bu dönemde çok daha önemli bir ihtiyaç haline gelen dizüstü bilgisayarları için 30 Mart tarihine sürecek bir kampanya başlattı. Şirketten gelen açıklamaya göre, belirtilen tarihe kadar tüm MediaMarkt, Teknosa ve Vatan Bilgisayar’da geçerli KDV indirimi başladı.

Bir çok teknoloji markası gibi Asus da bu kritik günlerde son kullanıcının farklı talep ve ihtiyaçları doğrultusunda geniş bir ürün gamı sunan markalardan biri tanesi olarak öne çıkıyor. Şirket, bilgisayar seçimi konusunda karar veremeyen kullanıcılar için de çeşitli tavsiyeler veriyor.

Şirketin belirttiğine göre en önemli 3 kriter; donanım, taşınabilirlik ve fiyat olarak sıralanıyor. Donanım tarafında işlemci, depolama ve bellek gibi detayların çok önemli olduğunu vurgulamak gerekiyor. Bilgisayarda yapacağınız işlere göre ihtiyaçlarınızı, bütçenizi de hesaba katarak dikkatlice belirlemeniz gerekiyor. Asus’a göre, 8. nesil Intel Core i5 ya da i7 işlemci ve onun yanında 8GB RAM ve 256GB SSD bir çok senaryoda işlerinizi görmeye yetecektir. Daha fazla performans gerektiren yaratıcı işlerle uğraşıyorsanız, 10. nesil Intel Core i7 ya da i9 işlemci ve yanında Nvidia RTX sınıfı GPU ve en az 16GB RAM sizin için ideal olacaktır.

Asus’un son kullanıcının farklı talep ve ihtiyaçlarına cevap verebilecek ve şu anda MediaMarkt, Teknosa ve Vatan Bilgisayar’dan KDV indirim avantajı ile satın alabileceğiniz farklı ürün gamlarındaki çeşitli bilgisayar çözümlerine aşağıdaki gibi sıralanıyor:

Asus X509FB-BR073T

Bulunduğu segment ve fiyatına göre rakiplerinden daha şık bir kasaya sahip olduğu belirtilen X509 serisi Asus dizüstü bilgisayarlar, incelik ve hafifliği ile de öne çıkıyor. 8.Nesil Intel Core i5 işlemci barındıran cihazda, harici bir ekran kartı olan MX110 da yer alıyor. 8 GB RAM ve 256 GB SSD kapasitesine sahip bu cihaz 1.7 kg ağırlığında ve 2.3 cm kadar ince. Mevcut indirim dahilinde 30 Mart?a kadar 3 bin 881 TL fiyatıyla satın alınabilecek.

Asus Vivobook S432FL-EB089T

Vivobook serisi aslında Asus’un orta segmentini oluştusa da, Vivobook S432 modelinin diğerlerinde ayrıldığı belirtiliyor. Asus’un belirttiğine göre bu bilgisayarda, ZenBook segmentinde görmeye alışık olduğumuz, izleme dörtgenine yerleştirilmiş ikinci bir ekran olan ScreenPad 2.0 yer alıyor. Ayrıca soğutmayı destekleyen ve yazma pozisyonunu iyileştiren Ergo-Lift ve çerçeveleri inceltmeye yarayan NanoEdge gibi üst seviye teknolojiler de bu modelde mevcut. Donanım tarafında da 10. nesil işlemci ve MX250 harici ekran kartı yer alıyor. Mevcut indirim dahilinde 30 Mart’a kadar 7 bin 337 TL fiyatıyla bu bilgisayarı satın almak mümkün olacak.

Asus ZenBook UX334FLC-A4107T

Asus’un üst seviye donanım ve tasarımı bir araya topladığı ZenBook serisi, bütçesi daha geniş olan kullanıcılara hitap ediyor. Ultra taşınabilir ve güçlü donanıma sahip bu bilgisayar ailesi son nesil işlemci, harici ekran kartı, geniş ve hızlı depolama çözümlerinin yanında 1.2 kg seviyesinde ağırlığa ve bir A4 kağıttan daha küçük kasa boyutuna sahip. Mevcut indirim dahilinde bu ZenBook 13 modelini 30 Mart’a kadar 9 bin 329 TL fiyatıyla satın almak mümkün oluyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER