Manşetler

ASUS Computex’te yeni bir Transformer sayfası açabilir – Video

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

ASUS duyuracağı yenilikler önce tanıtım filmlerini ortalığa salıp insanları meraklandırmayı seviyor. Gelecek hafta Taipei’de başlayacak Computex 2012 öncesinde de gelenek bozulmadı. Şirketin Computex 2012 tanıtım filminde bulut teknolojisinden fazlasıyla bahsediliyor, bununla birlikte yeni bir Transformer tabletin ipuçları da veriliyor.

Yazının devamında bulacağınız videoda “Tek bir forma bağlı kalmayın, onu uydurun ve size ait olanı yapın” şeklinde bir ibare kullanılıyor. ASUS’un mevcut tabletlerinin batarya ve klavyeli yerleştirme istasyonları sayesinde bir netbook’a dönüştüğünü, ayrıca tablet için konabilen akıllı telefonunu da geçtiğimiz aylarda tanıttığını düşünecek olursa, ASUS’un tanıtım filminde geçen ibarenin yeni bir Transformer tableti işaret ettiğini söyleyebiliriz.

Buna ek olarak “Gerçekten olağan üstü Yeni Transformasyonları tanıtırken bize katılın” ibaresi de ASUS’un Computex 2012’de göstereceği yepyeni bir Transformer serisinin işareti sayılabilir. Tayvanlı şirketin sadece Android’e mi bağlı kalacağı, yoksa Windows 8’li modelleri de 2012’nin ilerleyen zamanlarında çıkarıp çıkarmayacağı da Computex’te belli olacaktır. Belki de yeni Transformer tabletler arasında Windows 8 yüklüler de olacaktır, neden olmasın?

İlgili – YouTube

İLGİLİ HABERLER